۵ آذر ۱۳۹۷، ۱۴:۰۰

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی:

۵ عنوان کتاب با نام شهدای کشاورز در خراسان جنوبی تالیف شد

۵ عنوان کتاب با نام شهدای کشاورز  در خراسان جنوبی تالیف شد

بیرجند-رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: خراسان جنوبی ۲۱۳ شهید کشاورز دارد که در راستای کنگره شهدا تعداد پنج کتاب با عنوان شهدا و یک کتاب به نام ایثارگر تالیف شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا قوسی صبح دوشنبه در دیدار با آیت الله سید علیرضا عبادی نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهار داشت: در راستای برگزاری کنگره ۲۰۰۰ شهید خراسان جنوبی اجلاسیه شهدای کشاورز استان در هشتم آذر ماه با سخنرانی حجت الاسلام ماندگاری، جهانسوز رئیس سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی کشور و علیرضا رفیعی‌پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور در حسینیه جماران برگزار خواهد شد.

 وی با بیان اینکه شهدا حق زیادی بر گردن ما دارند و وظیفه ما زنده نگه داشتن یاد و نام آنهاست افزود: تالیف پنج کتاب با عنوان شهدا و یک کتاب به نام ایثارگران و اعزام گروه های جهادی در قالب تیم های دامپزشکی به مناطق محروم از دیگر اقدامات سازمان در راستای کنگره شهدا است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه خراسان جنوبی ۲۱۳ شهید کشاورز دارد، افزود: کشاورزان و دامداران در کنار سایر اقشار در پیروزی انقلاب اسلامی و استمرار و پایداری آن نقش اساسی داشتند.

 قوسی از دیدار با ۴۳ خانواده شهید در سطح استان در راستای کنگره شهدا خبر داد و افزود: تجلیل از کشاورزان و تولید کنندگان جهادگر، جمع آوری آثار شهدا، همکاری با کمیته بانوان در برگزاری کارگروه شهدا و نشر کتاب جلوتر از تانک با موضوع سنگرسازان بی سنگر و  نصب بنر و ارسال پیامک بخشی از فعالیت های جهاد کشاورزی در بزرگداشت مقام شهدا است.

کد مطلب 4468200

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha